Podologia

A Gencelsalut el tractament dels teus peus és personalitzat i adaptat totalment a tu i a les teves necessitats. La podologia és l’especialitat de les ciències de la salut que té com a objectiu l’estudi de les malalties i alteracions que afecten al peu. És una disciplina sanitària que abasta el diagnòstic i tractament de les afeccions i deformitats dels peus, mitjançant l’ús de tècniques terapèutiques.

Estudiem el teu problema-Plantegem solucions-Avaluem resultats

Els nostres serveis:

Podologia General y Geriàtrica

Diagnostiquem i tractem patologies de la pell i les ungles dels peus tals com:

– Hiperqueratosi (durícies)
– Helomes (calls)
– Onicopaties: Onicocriptosi (ungles encarnades), Onicogrifosi (ungles engruixides)
– Dermopaties: Micosi (Fongs, peu d’atleta, onicomicosi)
– Cures quiropòdiques
– Reeducació unguial
– Tractaments de berrugues plantars: Papilomes

Podologia

Ortesis

Àrea dedicada a l’estudi i valoració del peu del pacient ancià. Mitjançant tècniques i tractaments propis de la nostra disciplina intentem afavorir el benestar dels nostres pacients. Realitzem crestes i anells de silicona, silicones interdigitals, correctors de silicona Hallux Valgus i correctors pel cinquè dit.

Podologia Esportiva

En una bona pràctica esportiva és molt important comptar amb uns peus sans per tal d’optimitzar el rendiment físic. A Gencelsalut t’oferim:

– El diagnòstic i tractament de les lesions provocades per la pràctica esportiva a qualsevol nivell.
– Anàlisi de la marxa: Estudi biomecànic de la marxa amb plataformes de pressions.
– Tractament dirigit a la prevenció de les lesions esportives, agudes o cròniques, millorant el rendiment físic. Tot això generalment amb ajuda de plantilles personalitzades, exercicis específics i en col·laboració amb els nostres fisioterapeutes. Continuar llegint.

Podologia Pediàtrica

Consisteix en l’estudi i tractament dels peus infantils. Detectem problemes en l’estructura del peu i en la marxa del nen per tal que, aplicant el tractament adequat, aquest es pugui solucionar i millorar. D’aquesta manera evitarem possibles complicacions en edats adultes. A Gencelsalut utilitzem suports plantars personalitzats, exploracions i controls podològics pediàtrics.

Peu diabètic

De la mateixa manera que l’endocrinòleg ha d’atendre les interaccions metabòliques sistèmiques en el pacient diabètic, el podòleg juga un paper similar respecte a l’atenció i cures periòdiques en les repercussions que aquestes alteracions tenen en el peu del pacient diabètic. Actualment, s’ha demostrat que no és suficient amb l’educació diabetelògica del pacient i els seus familiars, sent l’avaluació rutinària i el maneig per part de professionals sanitaris la clau per tal d’evitar els efectes devastadors que la diabetis ocasiona en els peus d’aquests pacients.