Slide background

FISIOTERÀPIA

OSTEOPATIA

PODOLOGIA

Slide background

PODOLOGIA PEDIÀTRICA

Slide background

Tenim cura del teu benestar

GENCELSALUT

Gencesalut és un centre de fisioteràpia, osteopatia i podologia situat entre els barris de Camp de l’arpa i el districte de Sant Andreu. La nostra filosofia de treball és proporcionar tractaments personalitzats per cada un dels nostres pacients, fruit de la combinació de diferents disciplines terapèutiques i tecnologies, on el tracte humà i la comunicació amb el pacient són l’eix principal.

 

Especialitats

Fisioteràpia

Fisioterapia

Tractem mals d’esquena, dolences musculars, hèrnies discals, tendinopaties, dolors articulars, artrosi, artritis, cefalees… amb la finalitat d’optimitzar la mobilitat i la funcionalitat.

Osteopatia

Osteopatia

L’osteopatia és un tipus de teràpia manual que fonamenta la seva exploració i tractament en que moltes malalties i disfuncions tenen el seu origen en el desequilibri estructural del nostre organisme.

Estudi biomecànic i podologia

Podologia2

Mitjançant l’ús de plantilles personalitzades ajudem a disminuir el dolor del peu i d’altres estructures (genoll, maluc…) amb la finalitat d’augmentar el confort i l’estabilitat.

Més especialitats

INDIBA ACTIV
INDIBA és un equip de radiofreqüència d’excel·lents resultats mitjançant el qual s’aplica corrent tèrmica i no tèrmica al teixit tou fent ús d’una sèrie d’elèctrodes capacitius i resistius.Continuar llegint.
LPG ENDERMOLOGIE
Aquesta tecnologia es fonamenta en una tècnica d’aprimament que permet reactivar l’eliminació de greixos per tal d’eliminar les sobrecàrregues i les imperfeccions localitzades. Continuar llegint.